HemProjekt o IdéerMitt Vackra Göteborg Tävlingen Avslutad !

Mitt Vackra Göteborg Tävlingen Avslutad !

Fototävlingen: ”Mitt vackra Göteborg”

Nu är tävlingen ”Mitt vackra Göteborg” avslutad! Göteborg är en vacker stad och personer som bor här ser staden på olika sätt, alla har sin egen uppfattning om livet och genom den här tävlingen vill vi visa upp hur olika delar av Göteborg kan vara vackra. Tävlingen syftade till att personer som bor i Göteborg skulle se hur vacker staden kan vara och dela med sig av sin personliga syn på staden och visa det för andra genom bilder. Tanken med tävlingen var att människor skulle skicka in sina bilder och dela med sig av hur de ser på Göteborg genom sin kamera och visa att Göteborg är en kulturellt mångfaldig stad.

uryn för tävlingen var Anders Wester (http://anderswester.com/info.htm),som är fotograf och mycket intresserad av Göteborg.  Fler bilder av Göteborg kan ni hitta på Anders hemsida. www.goteborgsfotografier.com.

Här kommer foton som fick priset:

Första plats gick till Patrik Tamasi  som fick motiveringen ”En riktigt fin bild med en bra inramning av kranarna och ett fint ljus”
På andra plats kom Bilge Gül med motiveringen ”Nästan som ett klassiskt vykort och en bild jag själv tagit många gånger. Dock lite tajt beskuren och kanske skulle man haft med statyn på torget för att ge än mer Göteborg åt bilden”
Tredje plats gick till Mika Grinell som fick motiveringen ”En bild jag valt enbart på grund av den annorlunda vinkeln. Det finns en del att förbättra som att den till exempel är lite för tajt beskuren upptill. Men med ett finare ljus hade den varit med i toppen och slagits om första och andra platsen.”

Vi tackar alla som deltog tävlingen, vi kommer forsätta ha tävlingar med olika ämnen.

Första plats kom Patrik Tamasi;
Första Pris
Andra plats kom Bilge Gul ;
Andraplatsbilgegul bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tredje plats kom Mike Grinell;

mvg2 mg

 


Priser för vinnarna: 
1:a plats- ett pris till värde av 4000 kr
2:a plats- ett pris till värde av 2000 kr
3:e plats- ett pris till värde av 1000 kr

Samarbetspartner:

Grafiti liten

Syfte/mål med tävlingen:
– Att främja ett aktivt medborgarskap och öka beundran till staden som Vi lever i.
– Att främja konsten att fotografera och öka allmänhetens intresse för konst och kultur.
– Att få människor att träffas och utbyta idéer genom Dialogslussen.
– För att initiera vänskap och bekantskap inom gemenskapen. 

 

RELATERADE SIDOR

SENAST