HemBlogDialogworkshop

Dialogworkshop

I lördags och söndags höll vi ett tvådagars dialogmöte i Stockholm Syd med våra vänner från olika delar av Sverige. Denna dialogworkshop gjorde det möjligt för oss att diskutera våra agendor på djupet och var en stor källa till motivation för alla inblandade. Mötet var fullt av mycket givande diskussioner.

En tvådagars dialogworkshop hölls den 23-24 juni 2024 med cirka 30 deltagare från olika städer i Sverige. Under workshopen presenterade Şerif Ali Tekalan och Javaid Laghari från USA sina seminarier om ”Why and How to Dialogue”, och Kerim Balcı från Storbritannien delade ett seminarium om ”The Future of Dialogue” med deltagarna via Zoom. Dessutom anordnade Mustafa Kamil från Stockholm ett seminarium om ”Social Networks”. Workshopen hade fem huvudagendor och fem underarbetsgrupper bildades för att förbereda dessa agendor.

Vi vill tacka Mustafa och Süheyla från Stockholm Syd för deras bidrag till detta givande möte. Vi vill tacka alla våra vänner från Stockholm Syd och alla som deltog. Vi hoppas att nästa år blir ett mycket bra år för vår förening och dialog. Vi ses igen om 6 månader med vänner.

RELATERADE SIDOR

SENAST